Om SOMA Webdesign

Mangler du et stærkt udtryk der viser andre hvem du er som behandler eller terapeut? Lad mig hjælpe dig med at få det udtryk frem på hjemmesiden som afspejler netop dig!
 

Søren

Om SOMA Webdesign
Min inspiration til at bygge og udvikle hjemmesider har jeg nok altid haft. Det hænger helt sikkert sammen med at jeg altid har nydt at bygge “noget” op og se det vokse og udfolde sig.
 
Så selvom det måske kan synes meget forskelligt at på den ene side arbejde terapeutisk med mennesker, samtidig med at være med til at skabe et online univers og et brand for andre, så ligger det ikke ret langt fra hinanden for mig. 
 
Ved at bygge hjemmesider, hjælper jeg mine klienter med at få deres budskab og udtryk igennem til deres kunder. 
 
I min klinik hjælper jeg med at bygge en bro mellem den vi er inderst inde, og det vi viser udadtil. 
 
Hvordan kan en hjemmeside afspejle dig som behandler, terapeut eller det du nu tilbyder, og skabe præcis det udtryk som du ønsker at vise dine kunder eller klienter?
 
Det er noget af det jeg brænder for. At skabe en større bevidsthed og sammenhæng mellem det indre udtryk vi har og det vi viser udadtil.  
 
Hvis det lyder som noget for dig, så vil jeg glæde mig til at lave et hjemmeside projekt for dig. 
Somawebdesign Portræt2022

Få hjælp til design af en ny eller opdateret hjemmeside, opsætning af nyhedsbrev eller til fængende indlæg & tekster på Facebook og Instagram.